NIEUWS
FELLOWS INSPIRATION

Een nieuwe wending onder een nieuwe naam.
Waarom?
Omdat ontwikkeling nooit stopt. Iedere dag is er weer een nieuwe kans om keuzes te maken en opnieuw te beginnen. Was ik in 1989 de gedreven pionier die met coaching startte binnen het bedrijfsleven, zo maak ik opnieuw een stap voorwaarts. Wat komt er eigenlijk na coaching? Feitelijk ontwikkelde ik de afgelopen jaren de volgende stap. Wij voeren preventieve en inspirerende gesprekken om goede persoonlijke en zakelijke successen te boeken. En dat wil ik nog een aantal jaren met plezier voortzetten! Om dat te onderstrepen wordt een symbool aangepast.

Vandaar:
Vanaf 1 juni 2017 Fellows Inspiration i.p.v. Fellows Personal Coaching. U wordt verzocht vanaf heden het nieuwe e-mailadres te gebruiken, namelijk:
henk@fellowsinspiration.nl De nieuwe website is in de maak en ik zal u melden als hij actief is. Wij zien uit naar voortzetting van de plezierige samenwerking!

Een kennismaking met Fellows personal coaching in Leerdam.

Het sluipt er soms in. Het gevoel dat je eigenlijk wat anders wilt met je bedrijf of functie, maar je weet niet wat. Of het gevoel dat interne processen niet vlekkeloos verlopen, maar je kunt de knelpunten niet exact benoemen. Op zo’n moment is het tijd om een deskundige te raadplegen. Henk den Boer biedt onder de naam Fellows Personal Coaching zijn expertise aan bedrijven, instellingen en individuele personen. Hij analyseert samen met werkgevers of werknemers de dagelijkse actualiteit, werkprocessen, sfeer en functie. Hij gaat op zoek naar specifieke karaktereigenschappen, talenten, de ontwikkeling van vaardigheden en hij begeleidt veranderingen, individueel of in groepsverband.

Henk den Boer is al zo’n dertig jaar actief in het begeleiden van veranderingsprocessen, hij is gedragstherapeutisch gevormd en heeft ruime managementervaring. Al twaalf jaar coacht hij als zelfstandig ondernemer managers en directies in het bedrijfsleven op zeer uiteenlopende niveaus. Kenmerkend is zijn a-typische benadering van situaties en mensen, hetgeen vaak duidelijkheid verschaft in complexe situaties. Dat krijgt bijvoorbeeld vorm in het dagprogramma Fellows Exclusive dat altijd in de natuurlijke omgeving van Leerdam is gesitueerd.

Naast de individuele programma’s (Fellows Exclusive, Personal Guidance) biedt Henk den Boer teambuildingsprogramma’s, conflictbemiddeling (mediation), second opinion bij carrièreplanning en het aannemen van personeel en is hij inzetbaar als dagvoorzitter en presentator. Den Boer is geregistreerd als coach bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).
De activiteiten van Fellows zijn altijd op maat gesneden en gericht op een persoon of groep, of op de specifieke situatie binnen bedrijf of organisatie. Vooraf wordt uitgebreid overlegd over het traject en de doelstelling en er is ruimte voor reflectie en reactie.
Wilt u uitgebreide informatie, dan kunt u een inhoudelijke beschrijving van de diverse dagprogramma’s aanvragen of contact opnemen voor een op maat gesneden aanpak en bijbehorende offerte.